Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Voetbal International
Jaar van uitgave
Taal
Thema

Voetbal International Magazine online bestellen

Ben jij een echte voetbalfan en wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, de laatste transfers en de spannendste wedstrijden? Dan is Voetbal International hét tijdschrift voor jou! Bestel nu jouw exemplaar bij Magvilla en profiteer van onze snelle levering en gratis verzending. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de voetbalwereld en geniet van de beste interviews, achtergrondverhalen en analyses. Bestel vandaag nog en mis niets van wat er speelt in de voetbalwereld!

Over Voetbal International

Voetbal International is een Nederlands voetbaltijdschrift dat sinds 1965 verschijnt. Het blad staat bekend om zijn uitgebreide analyses, reportages en achtergrondverhalen over het nationale en internationale voetbal. Naast het tijdschrift brengt Voetbal International ook een website en verschillende podcasts uit. Het tijdschrift heeft een grote schare trouwe lezers en is daarmee een van de belangrijkste bronnen van voetbal nieuws en -analyses in Nederland.

De inhoud van Voetbal International

Voetbal International is een Nederlands voetbaltijdschrift dat elke week uitkomt. Het tijdschrift biedt de laatste ontwikkelingen, analyses, interviews en achtergrondverhalen over voetbal. Het gaat hierbij voornamelijk over de Nederlandse voetbalcompetities en de spelers en trainers die daar actief zijn. Ook internationaal voetbal, waaronder Europees voetbal en het Nederlands elftal, komt aan bod. Het tijdschrift wordt gemaakt door een team van ervaren voetbaljournalisten en is een belangrijke bron van informatie en discussie voor voetbalfans in Nederland.

Extra’s van Voetbal International

Voetbal International biedt naast het tijdschrift ook diverse extra’s voor voetballiefhebbers. Zo is er de website vi.nl met het laatste voetbalnieuws, analyses, achtergrondartikelen, interviews en video’s. Daarnaast is er de VI PRO-ledenservice, waarbij abonnees toegang krijgen tot exclusieve artikelen, statistieken, het Transfercentrum en nog veel meer. Ook zijn er regelmatig speciale uitgaven van Voetbal International, bijvoorbeeld met vooruitblikken op het nieuwe seizoen of een jaarboek met alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen voetbaljaar.

Thema
Jaar van uitgave
Taal