Elisabethbode (18-2018)

In deze editie

Raadslid Rick Brink: ‘Ze moeten mij zien, niet mijn kar’- Thema: Hoezo beperkt?- Ben ik een weeffoutje?- De lunchende kerk- Jarenlang stom geweest

 2,50

 2,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Elisabethbode (18-2018)

 2,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

In deze editie

Raadslid Rick Brink: ‘Ze moeten mij zien, niet mijn kar’- Thema: Hoezo beperkt?- Ben ik een weeffoutje?- De lunchende kerk- Jarenlang stom geweest

Over het magazine Elisabethbode

De Elisabethbode is een blad dat christenen wil opbouwen en bemoedigen in hun dagelijks leven. Daarnaast wil de Elisabethbode mensen kennis laten maken met het christelijk geloof. Het blad verschijnt elke veertien dagen en is informatief, herkenbaar, bemoedigend, praktisch, pastoraal en inspirerend. Al 75 jaar is de Elisabethbode een blad voor het leven waarin de boodschap van Jezus centraal staat. Een brug tussen de samenleving en geloofsbeleving in deze tijd. De Elisabethbode biedt een houvast en is een doorgeefblad voor mensen die aan de rand van het kerkelijk leven staan.
Winkelwagen
Scroll naar top