Flair (03-2022)

In deze editie:

Debbie is de zus van Michael P. ‘Had Anne hém maar gedood, denken we soms’ – Financiële ramp: ‘Ik had een kast vol ongeopende rekeningen’ – Lotte viel 50 kilo af. ‘Toen ik 127 kilo woog, voelde ik zo sterk: dit wil ik niet meer’ – Nog thuis door de woningnood: ‘Ik ben 31, vertel een date maar eens dat je nog bij je moeder woont’ – Liefdesstress – Verslaafd aan je ex: ‘Ik check aan één stuk door zijn Facebook en Insta’ – Stuk van: Die sukkel is vreemdgegaan. Met mijn bloedeigen zus’ – De casanovaman: ‘Als hij alles al met tientallen anderen heeft gedaan, wat maakt mij dan nog bijzonder?’

 3,95

 3,95

Uitverkocht

Flair (03-2022)

 3,95

Over dit magazine:

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!
Winkelwagen
Scroll naar top