Flair (16-2022)

In deze editie:

Tatjana viel 56 kilo af: ‘Mijn haar viel uit en mijn ogen waren leeg, maar mensen applaudisseerden’ – Poetsverslaafd: ‘De wc schoonmaken is mijn favo klus’ – Losse handjes, Paula: ‘Na mijn agressie volgen steevast spijt, schaamte en tranen’ – Vergis je niet: 1 avocado bevat net zo veel calorieën’ – Gerdie verloor haar dochter (10): ‘Je kunt ook lachen als je verdriet hebt, maar of ik ooit nog gelukkig kan zijn?’ – Niet wat het lijkt: ‘Ik lieg op mijn werk de hele boel bij elkaar’ – Waar doet ze het van? ‘Ik wil mijn auto niet opgeven’ – In 7 stappen blij met je lijf – Je hebt gevers en nemers: wat kunnen die van elkaar leren?

 3,95

 3,95

Uitverkocht

Flair (16-2022)

 3,95

Over dit magazine:

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!
Winkelwagen
Scroll naar top