Flair (18-2022)

In deze editie:

Sexy bekentissen: ‘Ik droom van een trio met haar zus’ –  Op werkvloer: ‘En hup: daar komen haar tranen. Ik erger me dood’ – It’s all about mom – Sumi vond haar moeder na 35 jaar terug: ‘Ze vroeg me meteen om mijn sieraden’ – Wie van de 3? ‘Ik weet niet van welke onenightstand ik zwanger ben’ – Doordat ze dronk tijdens haar zwangerschap heb ik een beperking – Het geheim dat mijn moeder en ik delen – Voor je bucketlist: de 9 fijnste spa’s ter wereld – 7x dit leerde ik van mijn moeder – Binnenkijken in een supersfeervol familiehuis

 3,95

 3,95

Uitverkocht

Flair (18-2022)

 3,95

Over dit magazine:

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!
Winkelwagen
Scroll naar top