Grazia (01-2020)

In deze editie

Fajah’s feelgood fitplan: ‘Ik voel me beter nu ik geen calorieën meer tel’ – Bring it on 2020! De jaar horoscoop die je niet mag missen – De oppositie: ‘We mogen best wat ongelukkiger zijn’ – Omg! Als je botten 4x per dag uit de kom schieten – Beyoncé geeft zich bloot: ‘Ik heb zóveel geleerd van mijn miskramen’ – The body issue 

 3,99

 3,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Grazia (01-2020)

 3,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

In deze editie

Fajah’s feelgood fitplan: ‘Ik voel me beter nu ik geen calorieën meer tel’ – Bring it on 2020! De jaar horoscoop die je niet mag missen – De oppositie: ‘We mogen best wat ongelukkiger zijn’ – Omg! Als je botten 4x per dag uit de kom schieten – Beyoncé geeft zich bloot: ‘Ik heb zóveel geleerd van mijn miskramen’ – The body issue 

Over het magazine Grazia

GRAZIA Brings next week’s news …. THIS WEEK   Grazia is de meest actuele, inspirerende en veelzijdige mode-glossy van Nederland. In Grazia lees je elke week exclusieve interviews, emotionele real life verhalen, de beste shopping tips, first hand celebritynieuws en de beste beauty tips. Maar ook: alle nieuwste trends op het gebied van lifestyle: de leukste reizen, goed geïnformeerde health en psyche-verhalen en niet te missen hot spots. En dat allemaal… elke week!
Winkelwagen
Scroll naar top