Harlequin Bookazine (04-2022)

In deze editie:

Pan Jenoff – Het meisje van de Kommandant
Ze is tot alles bereid om het leven van haar man te redden
De negentienjarige Joodse Emma Bau is nog maar drie weken getrouwd wanneer nazitroepen Krakau bezetten. Haar man, Jakob, sluit zich al snel aan bij het verzet en Emma wordt met haar ouders opgesloten in een overbevolkte getto van de stad. Op een nacht weet het verzet haar het getto uit te smokkelen, waarna ze bij Jakobs katholieke tante Krysia gaat wonen. Vanaf dat moment is ze Anna Lipowski, een niet-Joods meisje uit Gdansk.
Met haar nieuwe identiteit is ze relatief veilig, tot ze de aandacht trekt van een hooggeplaatste naziofficier, Kommandant Richwalder. Hij vraagt haar voor hem te komen werken. Onder druk van de verzetsbeweging, die op zoek is naar informatie over de nazi’s, accepteert ze de baan. Maar wanneer Richwalders belangstelling voor haar persoonlijk blijkt  te zijn, komt ze voor de moeilijkste keus van haar leven te staan: om Jakob te helpen moet ze hem en hun huwelijk verraden…

 3,99

 3,99

Uitverkocht

Harlequin Bookazine (04-2022)

 3,99

Over dit magazine:

Een compleet boek in tijdschriftformaat. Elke 4 weken verschijnt er een nieuwe verrassende titel. Dat kan een boeiende, aangrijpende roman zijn, maar ook een lekker ontspannend feelgoodverhaal of een bloedstollende thriller.
Winkelwagen
Scroll naar top