[Inside] Wonen (2)

In deze editie

[INSIDE]wonen is hét magazine voor iedereen die bezig is met het kopen of verkopen van een huis.

Deze keer hebben wij ondermeer hele handige tips en tricks voor de snelle verkoop van uw woning; de verkoopstyliste verteld!

Daarnaast inspirerende reportages over wonen op het water en het bouwen van uw eigen huis! Ook het ABC van makelaars en notarissen en de verhuischecklist zullen u goed voorbereiden in deze spannende periode.

De special deze keer gaat over de badkamer. Maar liefst 18 pagina’s vol met inspiratie en twee leuke binnenkijk reportages.

Laat u goed informeren met [INSIDE]wonen! 

 3,95

 3,95

Uitverkocht

[Inside] Wonen (2)

 3,95

In deze editie

[INSIDE]wonen is hét magazine voor iedereen die bezig is met het kopen of verkopen van een huis. Deze keer hebben wij ondermeer hele handige tips en tricks voor de snelle verkoop van uw woning; de verkoopstyliste verteld! Daarnaast inspirerende reportages over wonen op het water en het bouwen van uw eigen huis! Ook het ABC van makelaars en notarissen en de verhuischecklist zullen u goed voorbereiden in deze spannende periode. De special deze keer gaat over de badkamer. Maar liefst 18 pagina’s vol met inspiratie en twee leuke binnenkijk reportages. Laat u goed informeren met [INSIDE]wonen! 

Over het magazine [Inside] Wonen

Dit tijdschrift is voor iedereen die verhuist, een huis koopt, verbouwt en/of inricht. We hebben het expres niet alleen over wonen, interieur en trends: op INSIDEwonen vind je alles bij elkaar. Zo willen we bijvoorbeeld niet alleen laten zien hoe móói een open haard in je huis kan staan. We vertellen ook waar je op kunt letten bij het uitkiezen en plaatsen. Je treft deze informatie in de vorm van columns, artikelen, nieuwtjes en persoonlijke verslagen. Ook kun je (steeds vaker) gebruik maken van interactieve modules zoals rekenmodellen, tekenprogramma’s, downloadable checklists etcetera. De website is momenteel nog volop in ontwikkeling, elke week komt er wel iets nieuws bij.
Winkelwagen
Scroll naar top