Mijn hobbykaart (91-2020 XL)

In deze editie

Creatief (geld) cadeautjes geven – Hip Hip Hooray – Kaarten, Giftlabels, envelopjes – 32 knipvellen – Verjaardag, geboorte, rijbewijs, verhuizing, jubileum en veel meer!

 7,99

 7,99

Uitverkocht

Mijn hobbykaart (91-2020 XL)

 7,99

In deze editie

Creatief (geld) cadeautjes geven – Hip Hip Hooray – Kaarten, Giftlabels, envelopjes – 32 knipvellen – Verjaardag, geboorte, rijbewijs, verhuizing, jubileum en veel meer!

Over het magazine Mijn hobbykaart

In Mijn Hobbykaart zijn alle matrialen aanwezig om zelf 30 verschilende kaarten te maken. De thema’s zijn o.a. geboorte, beterschap, verjaardag, liefde, bedankt, huwelijk, enz. We werken met verschillende kaart formaten. Mijn hobbykaart staat boordevol stappenvellen, basispapier, vellum, karton en vele extra’s zoals de rubrieken “Mijn wedstrijd” , “Mijn Kaart” e.d. Tevens een leuk interview met een enthousiaste kaartenmaakster.
Winkelwagen
Scroll naar top