Pakket Flair + Libelle (16-2022)

In deze editie:

Flair editie 14-2022: Bijna pasen: decoraties zelf maken – Myrthes broer was vermist: ‘Toen er een lichaam werd gevonden in de gracht, dacht ik: ‘het kán iemand anders zijn’ – Iedereen móét mooi zijn: ‘Er als vrouw lelijk uitzien, dan mag je meteen de brandstapel op’ – Koester je kroes: ‘Ik had ernstige brandwonden door het relaxen’ – Ingrid won samen met haar vriend een ton: ‘Maar hij weet van niks. En het geld staat op mijn rekening …’ -Hallooo, hier ben ik! ‘Tegen beter weten in hoop ik dat hij weer zijn best voor mij gaat doen’ – En ook: slim trucje: zo krijg je je werk wél op tijd af – Relaxed eilandleven in de Dominicaanse Republiek – Al twee jaar geen contact: ‘Ik mis mijn ouders, maar ik ga de ruzie niet bijleggen’

Libelle editie 16-2022: Bijna pasen: decoraties zelf maken – Myrthes broer was vermist: ‘Toen er een lichaam werd gevonden in de gracht, dacht ik: ‘het kán iemand anders zijn’ – Iedereen móét mooi zijn: ‘Er als vrouw lelijk uitzien, dan mag je meteen de brandstapel op’ – Koester je kroes: ‘Ik had ernstige brandwonden door het relaxen’ – Ingrid won samen met haar vriend een ton: ‘Maar hij weet van niks. En het geld staat op mijn rekening …’ -Hallooo, hier ben ik! ‘Tegen beter weten in hoop ik dat hij weer zijn best voor mij gaat doen’ – En ook: slim trucje: zo krijg je je werk wél op tijd af – Relaxed eilandleven in de Dominicaanse Republiek – Al twee jaar geen contact: ‘Ik mis mijn ouders, maar ik ga de ruzie niet bijleggen’

 6,25

 6,25

Uitverkocht

Pakket Flair + Libelle (16-2022)

 6,25

Over dit pakket:

Dit pakket bestaat uit een editie Flair + Libelle. Flair – Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good! Libelle – Alles over recepten, mode, interieur en relaties leest u elke week in Libelle.
Winkelwagen
Scroll naar top