Actie!
Actie!

Pakket Libelle + Margriet (12-2022)

In deze editie:

Libelle editie 12-2022: 25 jaar libelle zomerweek. Nog 10 weken – André van Duin: ‘Mijn moeder heeft me geleerd bescheiden te zijn’ – Lekker Swiet! Friese recepten om van te smullen – Esther (37) liet haar beide borsten amputeren: ‘Ik voel me nog steeds vrouwelijk’ – Irene (53) verloor haar ex-man: ‘Ik voel me weduwe, maar ben het niet’ – Interview met Amber Kortzorg – 17x lente kapsels: van curtain bangs tot losse bob – Verdienen we wel genoeg? + 3 huishoudboekjes: ‘De gezinsuitjes hebben we moeten schrappen’ – Kom mee naar buiten – 5 wandelroutes: stevig stappen door de Drenthsche Aa – Lentegoed: stoere mode in blauw & groen – Vrijheid: steeds meer vrouwen gaan motorrijden

Margriet editie 12-2022: Nog nooit verteld. Ina (73): ‘Niemand weet dat ik mijn oudste kind heb afgestaan’ – Denk je gelukkig. De nieuwe trend: Manifesteren – Shop ze! De nieuwe voorjaarsjassen – Dossier: Seksueel grensoverschrijdend gedrag – Carine Crutzen: ‘Ik hoef me niet meer zo nodig te bewijzen’ – Comfortfood: Curry’s – Doen! Dagje Drenthe – Blij op mijn boerderij. Ilse (59): ‘Er is geen dag dat ik geen zin heb’

 7,50

 7,50

Uitverkocht

Actie!

Pakket Libelle + Margriet (12-2022)

 7,50

Over dit pakket:

Een pakket met een editie van Libelle en een editie Margriet. Libelle: Alles over recepten, mode, interieur en relaties leest u elke week in Libelle. Margriet: Margriet lezen is elke week genieten! Openhartige interviews, persoonlijke verhalen, modetrends, heerlijke recepten, fijne reisreportages, praktische tips én heel veel inspiratie. En natuurlijk de columns van onder anderen Annette Heffels en Yvon Jaspers. Elke week weer een cadeautje op ruim 112 pagina’s. Elke week volop leesplezier, dát is Margriet.
Winkelwagen
Scroll naar top