Actie!
Actie!

Pakket Linda + Jan (214-2022)

In deze editie:

Linda editie 214-2022: Over de grens #metoo: hoe gaan we verder? – ‘Misbruikt is diefstal van je lichaam’, psycholoog Iva Bicanic – Igone de Jongh: ‘Ook onze exen horen bij de familie’ – De mannencode: bekendstaan als klikspaan, lager kun je niet zinken

Jan editie 05-2022: Hello Sunshine – De zon helpt, net als praten: wat doe je als piekeren een probleem wordt? – Mark Tuitert: ‘Als Helen en ik onenigheid hebben, is mijn eerste impuls: ja doei, bekijk het even!’ – Droom te koop: ‘Telkens als ik me inschrijf voor een e-course, overspoelt me een intens geluksgevoel’  – Vier de lente in een bruidjurk (of je nu trouwt of niet)

 8,95

 8,95

Uitverkocht

Actie!

Pakket Linda + Jan (214-2022)

 8,95

Over dit pakket:

Pakket met een editie LINDA. en een editie JAN. LINDA.: LINDA. is het eerste personalitymagazine in Nederland met elke maand:  Beauty&Brains, Lef&Liefde, Open&Optimistisch, Sexy&Slim, Direct&Gedurfd en nooit zonder humor. JAN: JAN is een no nonsense glossy maandblad. Een unieke combinatie van mode, beauty, opvoeden, psychologie, culinair, organizing, geld en werk. JAN is het nieuwe lijfblad voor 30+ vrouwen met een overvol, superdruk, fantastisch en soms ingewikkeld bestaan. JAN is helemaal Nederlands, no nonsense en met beide benen op de grond. 100% Nederlands. Deze crossover van houtsnijdende informatie, praktische shopping en prachtige pagina’s om naar te kijken is een nieuw concept. Daarmee is JAN het eerste no-nonsense glossy tijdschrift van Nederland.
Winkelwagen
Scroll naar top