Actie!
Actie!

Pakket Quest + Quest Historie (06-2022)

In deze editie:

Quest editie 06-2022: Waar blijven de robots? Waarom doen ze onze rotklusjes nog niet? En hoe blijven wij ze straks de baas? -Vet lekker: zijn spruitjes uit de frituur wél gezond? – Pas op, propaganda. 8 PR-trucs in oorlogstijd – Kun je een compleet nieuwe sport bedenken? Ja zo! – Je lichaam voor de wetenschap – Wat doen ze met jouw donorlijf?

Quest Historie editie 03-2022: Was een plaggenhut wel warm te stoken? En meer V&A vanaf – Vaarwel Holland – Dzjengis Khan: Zo veroverde hij Azië en Europa – Overval: Het verzet beroofde De Nederlandsche Bank. Waarom? – Ramp op ramp. 536 was het zwartste jaar ooit – Wat zochten emigranten in Canada en Australië

 9,50

 9,50

Uitverkocht

WcCustomExtensionsFixElementorSingleProductPageContent

Over dit pakket:

Quest en Quest Historie in één pakket!

In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud.

Quest Historie is een magazine boordevol geschiedenis belicht door de redactie van Quest, met veel humor en wapenfeiten. Quest Historie duikt diep in historische onderwerpen die in het magazine worden ondersteund met illustraties en foto’s van toen. De redactie grijpt actuele gebeurtenissen aan om in te gaan op het verleden. En doet testjes zoals: hoe is het om te schrijven met een ganzenveer. Naast de grote klassieke onderwerpen, zoals Oude Egyptenaren en Vikingen, komen ook kleinere, bijzondere momenten van vroeger aan bod. Bijvoorbeeld: het eerste verkeerslicht in Nederland, de geschiedenis van de hoed en: waarom werd uitgerekend Rembrandt zo beroemd, was hij echt zo’n goede schilder of was hij vooral een slimme marketeer?

Gewicht 0.452 kg
Editienummer

02-2022

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Hearst Magazines

Frequentie

06 x per jaar

Verschenen op

25-01-2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Quest + Quest Historie (06-2022)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top