Actie!
Actie!

Quest + Quest Psychologie (05-2022)

In deze editie:

Quest editie 05-2022: Muziek: Waarom zijn we er zo gek op? – Welk nut hebben opa’s en oma’s? – Is klimaatverandering goed voor de plantjes? – Wat is slechter voor je xtc of alcohol? En meer Vraag & Antwoord – Zo snellen zaadcellen naar de eicel – Extra! Pubquiz voor thuis: Wat weet jij van muziek?

Quest Psychologie editie 02-2022: Mooier met make-up? Dit doet optutten met ons (m/v) – Leren van fouten: Je brein is ervoor gemaakt – Met een klein kwaaltje naar de huisarts: kun je dat wel maken? – Pauzeer met collega’s! 7 trucs waardoor je meer werk verzet – Krassen voor rust: Iris beschadigde zichzelf – Gezonde geest in een verlamd lichaam: Paul is locked-in

 8,99

 8,99

Uitverkocht

Actie!

Quest + Quest Psychologie (05-2022)

 8,99

Over dit pakket:

Pakket bestaande uit een editie Quest en een editie Quest Psychologie. Quest: In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud. Quest Psychologie: Quest Psychologie is hét magazine over brein en psyche. Het informeert je over je eigen gedrag, en dat van anderen. De insteek van onze artikelen is populair-wetenschappelijk en 100% zweefvrij! In elke editie vind je 100 pagina’s vol actuele psychologische onderwerpen met een verrassende invalshoek. Naast langere artikelen brengen we in elk nummer psychologie-nieuws, beantwoorden we prangende vragen van lezers en geven we tips voor onder meer boeken, gadgets en apps. En dat alles op een nuchtere, humoristische manier, precies zoals je gewend bent van Quest.
Winkelwagen
Scroll naar top