Actie!
Actie!

Nieuwe Revu (15-2019)

In deze editie

Als het aan het OM ligt, krijgt Willem Holleeder levenslang. Sterft hij in de gevangenis? ‘Ik heb een bordje om mijn cel dat ik niet gereanimeerd wil worden. Ik wil niet kwijlend in een rolstoel belanden. Niemand die de Neus wil duwen.’ – ‘Ik weet niet of ik in de hemel kom’ – Is Lionel Messi god? ‘Hij is Allah, Boeddha en God in één’ – Oma Henriëtte (60) gooit het roer om en wordt sm-meesteres – Brusselsmans beledigt de ‘halve crimineel’, Herman Brood – Columns van Bart Nijman, Jerry Hormone & Leon Verdonschot 

 2,99

 2,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Actie!

Nieuwe Revu (15-2019)

 2,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

In deze editie

Als het aan het OM ligt, krijgt Willem Holleeder levenslang. Sterft hij in de gevangenis? ‘Ik heb een bordje om mijn cel dat ik niet gereanimeerd wil worden. Ik wil niet kwijlend in een rolstoel belanden. Niemand die de Neus wil duwen.’ – ‘Ik weet niet of ik in de hemel kom’ – Is Lionel Messi god? ‘Hij is Allah, Boeddha en God in één’ – Oma Henriëtte (60) gooit het roer om en wordt sm-meesteres – Brusselsmans beledigt de ‘halve crimineel’, Herman Brood – Columns van Bart Nijman, Jerry Hormone & Leon Verdonschot 

Over het magazine Nieuwe Revu

Opiniërend, eigenzinnig, onthullend en spraakmakend. Dat zijn de artikelen, interviews en fotoreportages in Nieuwe Revu! Dit eerlijke blad informeert een breed publiek, geeft stof om over mee te praten en brengt als geen ander de feiten aan het licht. Nieuwe Revu is een magazine met een eigen gezicht. Kijkt u zelf maar!
Winkelwagen
Scroll naar top