Golfers magazine (10-2017)

In deze editie

Vaker up-and-down met Jon Rahm ‘Thuis ken ik spelers met veel beter kort spel’ – Equipment: lang, recht of aanpasbaar? Hoe kies ik een nieuwe driver? – Reportage: ‘Ik verloor 136 ballen en speelde 6093 boven par’ Extreem afzien of ‘s werelds langste hole

 7,99

 7,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Golfers magazine (10-2017)

 7,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

In deze editie

Vaker up-and-down met Jon Rahm ‘Thuis ken ik spelers met veel beter kort spel’ – Equipment: lang, recht of aanpasbaar? Hoe kies ik een nieuwe driver? – Reportage: ‘Ik verloor 136 ballen en speelde 6093 boven par’ Extreem afzien of ‘s werelds langste hole


Over het magazine Golfers magazine

Sport- en Lifestyle magazine voor golfers. Alle informatie over hoe, waar en wanneer u kunt golfen: instructie van topspelers als Tiger Woods, tests van nieuwe ijzers en woods, reportages over fantastische banen in binnen- en buitenland, en nog veel meer!
Winkelwagen
Scroll naar top