Terug naar overzicht

perswijn204 2018.webp

In deze editie:

Chili, terug naar het begin – Bordeaux 2017: spanning en sensatie – Alto Piemonte pakt lift omhoog – Kritische blik op duurzaamheid – Samen beter: Sauvignon & sémillon – De energie van Elena Walsch – Crémant doet het lekker – Geproefd: Sauvignon Blanc van buiten Europa: cool best!, subtiel en gevarieerd: Chardonnay van het zuidelijke halfrond, Languedoc (deel II): het ultieme drankplezier, serieus wit uit de Loire: moet u proberen!, Bordeaux 2017 – Uitschieters naar boven en beneden

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 0,56 g
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Artikelnummer: perswijn-04-2018 Categorieën , , , , , , Tag

Beschrijving

Over dit magazine:

Perswijn magazine is hét toonaangevende wijnmagazine voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals in Nederland en België.

Perswijn – 04 2018

Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 9,50.

Uitverkocht

footer betaalmethodes 1png
perswijn204 2018.webp

Extra informatie

Gewicht 0,56 g
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Perswijn – 04 2018

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 9,50.

Uitverkocht

In deze editie:

Chili, terug naar het begin – Bordeaux 2017: spanning en sensatie – Alto Piemonte pakt lift omhoog – Kritische blik op duurzaamheid – Samen beter: Sauvignon & sémillon – De energie van Elena Walsch – Crémant doet het lekker – Geproefd: Sauvignon Blanc van buiten Europa: cool best!, subtiel en gevarieerd: Chardonnay van het zuidelijke halfrond, Languedoc (deel II): het ultieme drankplezier, serieus wit uit de Loire: moet u proberen!, Bordeaux 2017 – Uitschieters naar boven en beneden

Uitverkocht

Over dit magazine:

Perswijn magazine is hét toonaangevende wijnmagazine voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals in Nederland en België.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Perswijn – 04 2018” te beoordelen